A Kedvezményezett neve: K.B. INVEST Kft.
A támogatott projekt címe: "Mi fészkünk" panzió létrehozása Nyíregyházán
A pályázat azonosító száma: TFC-1-2-1-2017-2018-00110
A szerződött támogatás összege: 224.678.901Ft
A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalma:
A projekt keretében a K.B. INVEST Kft. egy új 4*-os panziót hozott létre a Kisfaludy Program támogatásával. Az 1210 m2 hasznos alapterületű, 17 szobás új, 4* panzió két, folyosóval összekötött épületben került kialakításra. A 3 szintes főépületben a földszinten kerültek elhelyezésre a recepció, valamint a közösségi terek helyiségei (kávézó, étterem), a 1. és a 2. emeleten pedig a szobák találhatóak.
A főépület mögött elhelyezkedő egyemeletes épület ad helyet a wellness részlegnek. Az épület földszintjén kerültek kialakításra a medencék, és a szaunák, valamint az ezekhez szükséges pihenőhelyek, öltözők, mosdók. Az első emeleten pedig a konditerem található.

Az épület mögött, zárt környezetben biztosítjuk vendégeink részére a kültéri családi, baráti kikapcsolódást. A panzióban eltöltött idő alatt a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen részükre nem csak kerékpárok használatát tesszük lehetővé, hanem egy kültéri mini játszótér is gondoskodik az önfeledt szórakozásukról.

A panzió földszintjén rendelkezésre áll egy akadálymentesített szoba, valamint az épület mögött egy akadálymentesített parkoló, illetve az épületben működő lift teszi lehetővé az egyes szintek közötti akadálymentes közlekedést. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mozgásukban korlátozott vendégeink is komfortosan érezzék magukat a nálunk eltöltött idő alatt.

Vendégeink részére biztosítjuk a reggeli étkezés lehetőségét, valamint az együttműködő partnereink által kínált étkezések, programok, rendezvények kedvező áron történő igénybevételét.

A projekt befejezési dátuma: 2022.12.28.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.”